Pilefeldtsgatan 62, 302 50 Halmstad

Ring idag: 035 – 12 14 45

}

Mån-Fre: 7-16, därefter jour

Om oss

En allsaneringspartner som gör det tråkiga lite roligare.

 

Alla tjänster

En historia om gemenskap & samarbete

Att sanera och hjälpa till med de lite tråkiga har varit vår specialitet sedan 1990. Det innebär att vi bär på mycket kompetens och erfarenhet. Inom alla de områden som vi arbetar inom. Det bevisar våra medarbetare varje dag.

För oss innebär kvalitet vår stora kompetens och erfarenhet, att vi arbetar engagerat i en nära relation med dig som kund. Visst händer det att kunder väljer oss för prislappen men det är inget vi strävar efter. De allra flesta väljer oss för att vi levererar kvalitet och för att vi tillsammans med våra duktiga samarbetspartners kan erbjuda en helhetslösning.

Vi vet också att vi är en trygg samarbetspartner. Våra långa relationer med både kunder, samarbetspartners och medarbetare är ett resultat av detta.

Vi får saneringsjobbet gjort…

Kombinationen av erfarenhet, vårt breda tjänsteutbud och förmåga att genom våra samarbetspartners erbjuda en helhetslösning från dag 1, gör att vi sticker ut i vår bransch. Om det så handlar om brandsanering, grön-fri, asbestsanering eller fukt- & vattenskador.

…och har roligt på vägen

Vi anser att en stabil värderingsgrund är oerhört viktig inom vår bransch. Vi är oerhört stolta över hur vi upplevs såväl internt av våra medarbetare, som externt av kunder och samarbetspartners. Det är våra värderingar som gör att ni som kunder kan lita på oss och veta var vi står.

Sammanhållning

Vi bjuder på oss själva, uppmuntrar och hjälper varandra och med en positiv attityd skapar vi förutsättningar för säker arbetsmiljö där alla trivs och mår bra. Genom vårt kunnande och våra erfarenheter, agerar vi som ett samlat lag för att nå gemensamma mål. 

Kvalitet

Alla pratar om kvalitet. Vi levererar – nu och i framtiden. Vi löser problem utan att förlora vårt engagemang eller äventyra vår integritet. Genom vårt uppträdande och språkbruk skapar vi ömsesidigt förtroende, då blir alla nöjda.

Respekt och ärlighet

Vi lyssnar och försöker förstå våra medmänniskor. Vi är ärliga och tar hänsyn till varandras känslor och åsikter. Genom att ta ställning visar vi på att vi menar vad vi säger.

Lediga tjänster

Vi är just nu i behov av asbestsanerare. Är du intresserad? Skicka din intresseanmälan till info@hallandssanering.com

Kontaktformulär

Kontaktinformation

 

Ring: 035 - 12 14 45